Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I

This was a complete gut renovation of a three-bedroom apartment for a couple and their two daughters.

Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I

The motivation was to maximize their space through better organization and by multi-tasking design solutions with growing children in mind.

Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I

Feng Shui concepts that evolved from a ba-gua analysis with R.D. Chin, result in a fluid and spacious plan that integrates an open kitchen, dining room and private living quarters.

Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I

The layout provides a quiet section for the parents toward the back of the apartment and locates the children's room in the middle, separated from the living room with a set of French doors and nautical porthole windows on the wall.

Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I

Color palette for the residence consists of soft tones, pickled white-finished rift-cut oak wood, graphic forms and sleek lines.

Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I

This was a complete gut renovation of a three-bedroom apartment for a couple and their two daughters.

Brooklyn Heights I

The motivation was to maximize their space through better organization and by multi-tasking design solutions with growing children in mind.

Brooklyn Heights I

Feng Shui concepts that evolved from a ba-gua analysis with R.D. Chin, result in a fluid and spacious plan that integrates an open kitchen, dining room and private living quarters.

Brooklyn Heights I

The layout provides a quiet section for the parents toward the back of the apartment and locates the children's room in the middle, separated from the living room with a set of French doors and nautical porthole windows on the wall.

Brooklyn Heights I

Color palette for the residence consists of soft tones, pickled white-finished rift-cut oak wood, graphic forms and sleek lines.

Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
Brooklyn Heights I
show thumbnails